100% sikker transport​

Kører i Danmark og Europa

1000 containere og 70 biler

​Historie

FREDSØ blev stiftet 2. november 1936 af Martin Nicolai Nielsen med 1 bil. Allerede efter et par år blev der udvidet med 1 ekstra bil. FREDSØ kørte med alt fra kreaturer og grise til sand, grus, foderstoffer + alt det løse. Anden verdenskrig var meget hård ved vognmandsforretningen, men da Martin Nicolai Nielsen var uddannet vulkanisør så kunne han selv bolte dækkene sammen.

Hustruen Maren kørte også lastbil sammen med de ansatte chauffører. Sønnerne Bent og Willy deltog også i det daglige arbejde. I 60erne begyndte man også med entreprenørarbejde.Da firmaet i 1971 havde været i nogle problemer med entreprenørarbejde overtog sønnen Bent Nielsen firmaet sammen med hustruen Conny, som også havde været ung pige i huset hos Martin og Maren i Fredsø. FREDSØ startede også i 1971 med transport af muslinger og fiskeaffald.

I 1977 blev FREDSØ omdannet til et anpartselskab (ApS) og i de følgende år fortsatte firmaet med at udvide vognparken. 1982 blev datteren Kirsten og sønnen Benny medejer af firmaet med hver 10%, og som udlært smed kunne sønnen Benny selv reparere containere og biler mm.​

Benny Nielsen startede med at køre ½ år efter, først med indenrigs kørsel i Danmark, men blev hurtigt udvidet til alt kørsel i de tidligere kommunist lande Sovjet og Balkan samt Tyrkiet, også div. udstyr til de danske soldater i Jugoslavien kørte Benny i ca. 6 år.

I 1996 købte Benny Nielsen søsteren ud af virksomheden og marts 2001 købte han det tidligere KFK i industriområdet.

1 Juni 2001 overtog Benny Nielsen hele vognmandsforretningen og Nordvest Sortering ApS ”NVS” blev stiftet. Benny og hustruen Ragnhild kører hårdt på de følgende år for at udvide begge firmaer til at være nogle af de mest stabile og loyale på markedet.

FREDSØ driver samtidig spedition. FREDSØ er i dag én af de førende på markedet indenfor transport med Containerbiler og Tiptrailer.​

​FREDSØ er Skandinaviens største indenfor transport af løse kartofler til Norden, samtidig er både FREDSØ og Nordvest Sortering ApS blevet ISO14001 certificeret som et tegn på vores holdning til miljøet, vores omgivelser og vores efterfølgere.

Firmaet er også fremtidssikret som familie firma, da sønnerne Frederik og Emil er meget engageret i firmaet.

FREDSØ råder i dag over ca. 1000 containere og beskæftiger normalt ca. 100 biler, hvoraf de 70 er egne biler.

I foråret 2010 installerede FREDSØ, som den første vognmand i Danmark alkolåse i alle sine lastbiler. Selvom alkoholgrænsen er 0,5 promille er vores alkolåse sat på 0,2 promille. Alkolåsen sammen med Volvo Dynafleet er det kun firmaets ansatte chauffører, der kan starte lastbilen, det giver samtidig en ekstra tyverisikring.

I 2014 blev vi kåret til Årets Transportvirksomhed​

I 2016 vandt vi Dansk Industri Initiativpris 

I 2017 vandt vi Sikker Trafik Erhverv-pris

★ ★ ★ ★

Vurderet​ 4,1​ u​d af 5 stjerner - baseret på over 8 anmeldelser fra ​Google

Se anmeldelser

Bliv ringet op

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os

​Vi har et stort og bredt netværk,

som gør os i stand til at udføre

enhver transport- og speditionsopgave

i hele Europa.

​Fredsø Vognmandsforretning ApS

Industrivej 3, 7900 Nykøbing Mors

Kontakt os på telefon:

97 72 41 33

Eller e-mail: fredsoe@fredsoe.com