100% sikker transport​

Kører i Danmark og Europa

1000 containere og 70 biler

​Erhvervsaffald i alle typer og størrelser

Har du en virksomhed, som producerer erhvervsaffald i større mængder? Så kan vi hos Fredsø Vognmandsforretning hjælpe dig af med det. Vi holder til i Nykøbing Mors på Mors nær Salling, men arbejder for kunder i hele Danmark og Europa.

Vi har både udstyret og erfaring til at håndtere alle former for erhvervsaffald i form af metaller, jord, papir og skrot som for eksempel gamle biler og forbrændingsjern.

Vi har rigtige skrotcontainere på 35 til 40 kubikmeter, gode letvægtscontainere i høj kvalitet og med lav egenvægt på kun 2100 kg. De er velegnet erhvervsaffald som papir, metaller og skrot. Vi genanvender en stor del af det affald, vi får ind, og resten bliver brændt eller kørt i deponi. Vi modtager også jord i klasse 1–4.​

Brug vores ordning med afhentning af affald

Har du erhvervsaffald af typen, der kan samles i en minicontainer? Så tilbyder vi en ordning, hvor vi står for at tømme minicontaineren.

Vil du helt slippe for besværet, kan vi også sørge for at indberettet affaldsdata til Miljøstyrelsen. Du kan tilmelde dig vores ordning, hvor vi afhenter minicontainere her.

Kan vi håndtere dit erhvervsaffald? Spørg os ad

Vi har håndteret erhvervsaffald gennem mange år og har en bred praktisk erfaring - kombineret med professionel indsigt og moderne udstyr. Så er du i tvivl om, hvorvidt vi kan håndtere dit affald, så kontakt os endelig. Vi er klar med både gode råd og uforpligtende tilbud.

Vil du høre mere om priser og vilkår for eksempelvis kørsel af jord eller erhvervsaffald, har vi også det parat. 

Så ring til os på telefon 97 72 41 33, skriv os en e-mail på fredsoe@fredsoe.com eller udfyld formularen på vores kontaktside.

★ ★ ★ ★

Vurderet​ 4,1​ u​d af 5 stjerner - baseret på over 8 anmeldelser fra ​Google

Se anmeldelser

Bliv ringet op

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os

​Vi har et stort og bredt netværk,

som gør os i stand til at udføre

enhver transport- og speditionsopgave

i hele Europa.

​Fredsø Vognmandsforretning ApS

Industrivej 3, 7900 Nykøbing Mors

Kontakt os på telefon:

97 72 41 33

Eller e-mail: fredsoe@fredsoe.com