100% sikker transport​

Kører i Danmark og Europa

1000 containere og 70 biler

​Industriaffald og andet erhvervsaffald bortskaffes

Har du en virksomhed, som producerer industriaffald og andet erhvervsaffald i større mængder? Så kan vi hjælpe dig af med det. Hos Fredsø Vognmandsforretning har vi specialiseret os i at hente affald og køre det til genanvendelse, afbrænding eller deponi. Vi holder til i Nykøbing Mors på Mors ved Salling, men vi arbejder for kunder i hele Danmark og Europa.

Erhvervsaffald i skrotcontainere og minicontainere

Vi har både udstyret og erfaringen til at håndtere alle former for industriaffald og erhvervsaffald såsom metal, jord og papir samt skrot såsom gamle biler og forbrændingsjern. Derudover afhenter vi også gerne affald for private og erhverv samt madaffald for virksomheder.

Vi har både større skrotcontainere på 35-40 kubikmeter og mindre letvægtscontainere med en lav egenvægt på kun 2100 kg. De er velegnet til affald som for eksempel pap, papir, jern og skrot med videre. Vi genanvender en stor del af affaldet, mens resten bliver brændt eller kørt i deponi. Vi modtager endvidere jord i klasse 1–4.

Vi kan også tømme minicontainere som en fast aftale mellem os og dig. Samtidig tilbyder vi, hvis du ønsker det at indberette affaldsdata til Miljøstyrelsen. Du kan tilmelde dig en ordning, hvor vi afhenter minicontainere her på hjemmesiden.

 

Få flere oplysninger om vores håndtering af industriaffald

Vi har håndteret industriaffald gennem mange år og har en bred praktisk erfaring. Dertil kommer vores professionelle indsigt og moderne udstyr. Skal du bruge en container kan du med fordel også benytte dig af vores containerudlejning

Kontakt os gerne for at høre mere om, hvordan vi kan håndtere dit erhvervsaffald. Vi er klar med både gode råd og et uforpligtende tilbud. Du er også velkommen til at kontakte os for at høre mere om priser og vilkår for kørsel af jord med videre.

​​

Så ring til os på telefon 97 72 41 33, skriv os en e-mail på fredsoe@fredsoe.com eller udfyld formularen på vores kontaktside.

★ ★ ★ ★

Vurderet​ 4,1​ u​d af 5 stjerner - baseret på over 8 anmeldelser fra ​Google

Se anmeldelser

Bliv ringet op

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os

​Vi har et stort og bredt netværk,

som gør os i stand til at udføre

enhver transport- og speditionsopgave

i hele Europa.

​Fredsø Vognmandsforretning ApS

Industrivej 3, 7900 Nykøbing Mors

Kontakt os på telefon:

97 72 41 33

Eller e-mail: fredsoe@fredsoe.com