100% sikker transport​

Kører i Danmark og Europa

1000 containere og 70 biler

Afhentning af affald i alle former

Har du brug for afhentning af affald eller skrot, kan vi hjælpe næsten uanset, hvilken slags materiale du skal af med. Hos Fredsø Vognmandsforretning henter vi for eksempel alle former for metaller, skrot, papir, ja selv gamle biler og forbrændingsjern.

Vi tilbyder afhentning af affald i områder nær Nykøbing Mors på Mors samt Salling, men transporterer regelmæssigt skrot og affald i hele Danmark og Europa. Hos os finder du skrotcontainere på 35 til 40 kubikmeter, så vi kan håndtere det meste.

Det er letvægtscontainere i høj kvalitet og med lav egenvægt på kun 2100 kg. Containerne er velegnet til afhentning af affald som metaller, skrot og papir.

Lad os stå for at hente dit affald

Hvis du har en virksomhed med erhvervsaffald, kan vi også stå for afhentning af dit madaffald, eller containerudlejning, så den praktiske hverdag kører.​

Her kan vi også stå for at indberettet jeres affaldsdata til Miljøstyrelsen, hvis du ønsker, at vi håndtere denne del også. Du kan tilmelde dig vores ordning, hvor vi afhenter minicontainere her.

Hør mere om afhentning af affald og få uforpligtende tilbud

Vi har mange års erfaring med afhentning af affald i diverse former. Derfor kan du altid kontakte os for gode råd, samt høre mere om professionelle, effektive løsninger, der letter både papirarbejdet og din hverdag.

Sammen finder vi den løsning, som passer bedst til dine behov, og vi giver naturligvis et uforpligtende tilbud, som er absolut konkurrencedygtigt. 

Så kontakt os, gerne på telefon 97 72 41 33, skriv en e-mail til os på fredsoe@fredsoe.com eller klik videre og brug vores kontaktside.​

★ ★ ★ ★

Vurderet​ 4,1​ u​d af 5 stjerner - baseret på over 8 anmeldelser fra ​Google

Se anmeldelser

Bliv ringet op

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os

​Vi har et stort og bredt netværk,

som gør os i stand til at udføre

enhver transport- og speditionsopgave

i hele Europa.

​Fredsø Vognmandsforretning ApS

Industrivej 3, 7900 Nykøbing Mors

Kontakt os på telefon:

97 72 41 33

Eller e-mail: fredsoe@fredsoe.com