100% sikker transport​

Kører i Danmark og Europa

1000 containere og 70 biler

Containerudlejning i alle størrelser

Skal du af med en masse byggeaffald? Skal grundejerforeningen af med haveaffald? Eller skal du have kørt jord væk? Så tag fat i Fredsø Vognmandsforretning og hør mere om containerudlejning. Vi holder til i Nykøbing Mors på Mors nær Salling, men arbejder for kunder i hele Danmark og Europa.

Vi er en moderne transportvirksomhed, som kan tilbyde dig containerudlejning i alle størrelser og til alle typer affald. Vi kan levere containere fra 7 til 40 kubikmeter, og det er uanset, om du er privatperson, eller det er til en forening eller virksomhed. Er det til erhverv, har vi også en særlig minicontainer på 800 liter, du kan leje. Har du en virksomhed med erhvervsaffald, kan vi også stå for afhentning af madaffald

Konkurrencedygtige priser på al vores containerudlejning

Vi er et etableret transportfirma, der begyndte med en bil i 1936. Dengang havde vi ikke containerudlejning, men i dag råder vores lokale familiefirma over 50 biler og omkring 300 containere og udfører transport- og speditionsopgaver i hele Europa.​

Vi kender vejen, branchen og ved alt om, hvordan man leverer fornuftige, konkurrencedygtige priser. Ikke mindst når det gælder containerudlejning. Samtidig kender vi værdien af at lave faste, klare aftaler, så hos os er du i trygge, lokale hænder, hvor en aftale er en aftale.

Kontakt os og få uforpligtende tilbud

Har du brug for en effektiv løsning, så kontakt os om containerudlejning. Vi kan rådgive dig om både størrelse på containeren, tidsrum, tilladelser og placeringer, så du får den løsning, der passer til dig.

Så kontakt os, hvis du har spørgsmål, ønsker et uforpligtende tilbud eller har brug for mere information. 

Du kan ringe til os på telefon 97 72 41 33, sende os en e-mail på fredsoe@fredsoe.com eller bruge vores kontaktside.​

★ ★ ★ ★

Vurderet​ 4,1​ u​d af 5 stjerner - baseret på over 8 anmeldelser fra ​Google

Se anmeldelser

Bliv ringet op

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os

​Vi har et stort og bredt netværk,

som gør os i stand til at udføre

enhver transport- og speditionsopgave

i hele Europa.

​Fredsø Vognmandsforretning ApS

Industrivej 3, 7900 Nykøbing Mors

Kontakt os på telefon:

97 72 41 33

Eller e-mail: fredsoe@fredsoe.com