100% sikker transport​

Kører i Danmark og Europa

1000 containere og 70 biler

Afhentning af madaffald til genanvendelse​

​Har du brug for afhentning af madaffald i din virksomhed? Så er vi klar til at håndtere dit fødevareaffald. Hos Fredsø Vognmandsforretning har vi stor ekspertise i affaldshåndtering, hvor vi altid har fokus på genanvendelse. Der er typisk tale om biprodukter fra fødevareindustrien. Vi holder til i Nykøbing Mors på Mors ved Salling, men vi har kunder i hele Danmark og Europa.

Håndtering af både biprodukter og fødevareaffald

Vi har håndteret erhvervsaffald i mange år. Dermed har vi en bred praktisk erfaring og en stor indsigt hvordan dette gøres på bedst mulig vis. Dertil kommer, at vi har professionelle medarbejdere og moderne udstyr til afhentning af madaffald.

Mange af vores kunder i fødevareindustrien har en fast aftale, hvor vi tømmer deres minicontainere i bestemte intervaller. Vi tilbyder afhentning af biprodukter fra fødevareindustrien, men der kan også være tale om fødevareaffald fra blandt andet restaurationsbranchen, supermarkeder og husholdninger.

Vi laver gerne en skræddersyet aftale om afhentning af madaffald, som passer til din virksomhed. Du kan altid forvente kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og vi råder og vejleder gerne om den bedste løsning.

Få et uforpligtende tilbud på afhentning af madaffald

Du er velkommen til at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig af med dine biprodukter og andet fødevareaffald. Vi kommer gerne med gode råd og udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på afhentning af madaffald.

Du kan kontakte os på telefon 97 72 41 33 eller skrive til os på vores e-mail fredsoe@fredsoe.com. Du kan også udfylde formularen på vores kontaktside.​

★ ★ ★ ★

Vurderet​ 4,1​ u​d af 5 stjerner - baseret på over 8 anmeldelser fra ​Google

Se anmeldelser

Bliv ringet op

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os

​Vi har et stort og bredt netværk,

som gør os i stand til at udføre

enhver transport- og speditionsopgave

i hele Europa.

​Fredsø Vognmandsforretning ApS

Industrivej 3, 7900 Nykøbing Mors

Kontakt os på telefon:

97 72 41 33

Eller e-mail: fredsoe@fredsoe.com